UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Іллічівець" не буде повертатися в Маріуполь до середини лютого

Команда Прем'єр-ліги переїде в інше місто України. Розглядаються варіанти Дніпропетровська, Кривого Рогу та Харкова.

Маріупольський "Іллічівець", який в даний час перебуває в Туреччині на підготовчому зборі, пробуде на Середземному морі до середини лютого.

Таке рішення було прийнято керівництвом клубу у зв'язку з трагічними подіями в Маріуполі 24 лютого.

"3 лютого ми повинні були повернутися з першого турецького збору в Маріуполь, після чого 8-го числа - знову летіти в Туреччину для проходження другого збору. Але вчора ми змушені були звернутися до президента клубу Володимира Бойка, і він пішов нам назустріч - команда не повернеться в Маріуполь і залишиться на ці вихідні дні в Туреччині. Крім цього, зараз буде розглядатися питання про переїзд клубу", - цитує football.ua спортдиректора "Іллічівця" Євгена Канану.

Як розповів представник маріупольців, серед можливих варіантів базування розглядаються великі українські міста - Дніпропетровськ, Харків і Кривий Ріг, а також - "невеликий обласний центр поблизу Києва". Остаточний варіант визначиться найближчим часом.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні "Іллічівець" не зіграв жодного матчу в Маріуполі, приймаючи суперників у Дніпропетровську на стадіоні "Метеор".

Читайте також: Кияни вийшли на Майдан в пам'ять про загиблих маріупольців

24 січня 2015 в результаті масованого обстрілу терористами житлових районів Маріуполя загинуло 30 мирних жителів. 25 січня було оголошено днем жалоби по всій Україні.