UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ігор Суркіс заявив про упереджене ставлення ФФУ до "Динамо"

Президент київського клубу прокоментував свою дискваліфікацію.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував рішення КДК ФФУ дискваліфікувати його на три матчі після зустрічі з "Арсеналом-Києвом" (1:0).

"Я людина емоційна. Я висловився після гри. Не кажу, що я не говорив. В роздягальню не заходив. Упереджене ставлення суддівства у цій грі, де скасовується чистий гол, який неможливо було скасувати. Упереджене ставлення Федерації футболу України до "Динамо" призвело до того, що я сьогодні дискваліфіковано. Я це переживу.

Не має значення, де я буду дивитися футбол. Однаково буду вболівати за свою команду на трибуні, так і за її межами. Спокійно переношу цю гумористичну дискваліфікацію. Когоcь штрафують і кажуть, що це найбільша сума, коли б'ють до напівсмерті суддю. А я сказав, що думаю, і мене відсторонили на три матчі. Переживу.

Не розумію, що вони хотіли цим сказати. Просто не розумію. Ще раз кажу: буду сидіти на трибуні, в ложі або біля телевізора – моє серце буде однаково битися в унісон з моєю командою. А маразматичні рішення мені дуже важко коментувати, вони у мене не вкладаються в голові", - заявив Суркіс-молодший.

Раніше повідомлялося про те, що воротар "Динамо" Бойко - найращий в Європі за кількістю матчів без пропущених голів.