UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гвоздика виписали з лікарні після бою з Бетербієвим

Українець пробув у клініці два дні.

Український боксер Олександр Гвоздик (17-1,14 КО) вчора, 20 жовтня, був виписаний з лікарні у Філадельфії, провівши там дві доби.

"Все нормально. У Гвоздика немає ні крововиливу в мозок, ні чогось ще. Слава Богу, у нього лише невеликт струс від ударів у потилицю. Ми переконалися в цьому. Він пройшов медичні тести, щоб виключити всі найгірші варіанти подій. Ми повернемося в Нью-Йорк, а завтра Саша відлетить додому", - сказав тренер українця Тедді Атлас в коментарі ESPN.

Нагадаємо, поєдинок Гвоздик – Бетербієв був зупинений у десятому раунді, коли росіянин тричі відправив у нокдаун українця. Після бою Гвоздика доставили в лікарню в якості запобіжного заходу.

Зазначимо, що Бетербієв завдав 515 ударів, з яких точними були 161. Гвоздик пропустив більше 40% ударів у п'яти раундах з десяти. В останніх двох раундах по силових ударів росіянин перебив українця – 49:8.

Бетербієв об'єднав титули чемпіона світу за версіями WBC та IBF в напівважкій вазі, а Гвоздик зазнав першої поразки на профі-рингу. До цього 32-річний українець виграв 17 поєдинків поспіль.

Раніше стало відомо про те, що Гвоздик перемагав за очками перед нокаутом від Бетербієва.