UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гравці "Баварії" незадоволені нульовою нічиєю в матчі з "Шахтарем"

Поїздка до Львова, якщо говорити про футбол, явно не вдалася команді з Мюнхена. Футболісти залишилися незадоволені тим, що їм не вдалося вразити ворота Андрія П'ятова.

"Шахтар" завдяки тому, що не дозволили "Баварії" забити у свої ворота під час першого матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, суттєво покращив свої шанси на потрапляння у чвертьфінал. "Баварія" ж у свою чергу виїхала зі Львова ні з чим, адже по всій видимості не виконала план на гру.

Про це після поєдинку говорили футболісти мюнхенської команди: всі як один стверджували, що недостатньо гостро і агресивно зіграли в атаці і не створили напругу біля воріт Андрія П'ятова. Також жалкували і про червону картку для Хабі Алонсо, який є ключовим гравцем центру поля "Баварії".

"Сьогодні був важкий матч, в якому було дуже важко виграти. В цілому ми не змогли показати той футбол, який хотіли. Ми не задоволені результатом. Було б добре, якби вдалося забити. До того ж червона картка була зовсім необов'язковою", - розповів в ефірі телеканалу 2+2 атакуючий хав "Баварії" Маріо Гьотце.

"У нас були можливості, щоб забити гол у першому таймі, але не все вийшло так, як ми хотіли. Епізод з видаленням? Думаю, ми добре зіграли вдесятьох, однак після того, як поле залишив Хабі Алонсо, вже не думали про те, щоб відкрити рахунок", - розвиває думку Гьотце нападник Томас Мюллер.

"У "Шахтаря" дуже сильна команда, вона виглядала агресивно. Але сподіваюся, що в Мюнхені ми будемо тримати ситуацію під контролем і зможемо досягти необхідного результату", - резюмував партнерів півзахисник Бастіан Швайнштайгер.

у Відповідь матч відбудеться 11 березня в Мюнхені.

Примітно, що футболісти "Баварії" поставили собі в заслугу той факти, що при всій їх беззубості в атаці і "Шахтарю" не вдавалося створювати момент біля воріт суперника.

Після поєдинку з "Баварією" тренер "Шахтаря" Мірча Луческу відзначив гру своєї команди в захисті, але при цьому залишився незадоволеним тим, як захисники діяли при організації атак. По суті, вони не допомагали гравцям передньої лінії, підсумував наставник.