UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Говерлу" позбавлять очок за борги перед футболістами - ЗМІ

Ужгородський клуб буде покараний за фінансову неспроможність.

Ужгородська "Говерла" буде позбавлена частини очок за невиплату заборгованості по зарплаті перед колишніми гравцями команди - Миколою Гибалюком, Віталієм Лисицьким, Адріаном Пуканичем і Олександром Надем. За інформацією Sport Arena, рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ набуде чинності вже наступного тижня.

Апеляційний комітет ФФУ отримував звернення клубу з даного питання, але в підсумку орган став на бік футболістів і відхилив всі клопотання. Кількість очок, які будуть зняті з команди в Прем'єр-лізі, поки не уточнюється.

При цьому у "Говерли" є остання можливість змінити ситуацію - для цього клуб повинен надати ФФУ документи, що підтверджують виконання рішень КДК щодо боргів перед екс-футболістами клубу. Зараз команда В'ячеслава Грозного займає одинадцяте місце в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи "Чорноморець" на одне очко.

Читайте також: Прем'єр-ліга скасувала матч "Металурга" з "Говерлою"

Нагадаємо, в минулому році "Говерла" отримала заборону від ФІФА на реєстрацію новачків через заборгованість. Крім того, клуб може не отримати атестат на наступний сезон.