UA / RU
Підтримати ZN.ua

Головний тренер "Спліта" Сабліч вважає, що Мілевському "потрібно змінити себе, щоб ще пограти"

Горан Сабліч розповів про період роботи з українським нападником.

Головний тренер хорватського "Спліта" і екс-гравець "Динамо" Горан Сабліч поділився своєю думкою про Артема Мілевського, якого вигнали зі "Спліта" через порушення дисципліни.

"Під час мого перебування в "Динамо" він був найкращим футболістом команди. Коли я став тренером "Спліта", запросив його, вважав, що він може підсилити команду, що у нього є досвід, що багато чому може навчити молодих футболістів. Але вже через півтора місяця він просто порушив режим, і довелося розірвати контракт. Хоча я йому вірив, знав, що журналісти перебільшують. Але він людина цікава, якщо раз-два щось таке зробив - з цим важко боротися", - сказав Сабліч в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Хорватський тренер вважає, що Мілевському потрібно змінюватися: "Артем сам повинен розуміти, що йому потрібно змінити себе, щоб ще пограти і отримувати від гри задоволення. Якщо б тоді все було нормально, він би, впевнений, зараз був одним з важливих футболістів команди".

Читайте також: У Мілевського вже є пропозиції з України

Нагадаємо, Мілевський перебуває в статусі вільного агента з листопада. "Три клуби чекають на наше рішення. Все залежить від Артема. Для нас зараз головне - щоб він повернув свої кондиції", - наголосив нещодавно агент Мілевського Олександр Панков.