UA / RU
Підтримати ZN.ua

Футболіст "Металіста" може на знак протесту не зіграти з "Динамо"

Півзахисник Сергій Назаренко влаштував бойкот з причини невиплати зарплатні клубом.

Сьогодні, 31 жовтня, харківський "Металіст" проведе поєдинок на виїзді проти київського "Динамо", однак на поле не може бути одного з лідерів гостей - півзахисника Сергія Назаренка.

Колишній футболіст збірної України, якому в лютому виповнилося 35 років, за даними джерел, відмовився їхати з командою до Києва, вимагаючи погашення багатомісячної заборгованості клубу по зарплаті.

Фінансовий крах харківського клубу раніше підтвердил ще один гравець команди Кирило Ковальчук, який розповів, що на базі клубу зникла вода, а також відсутній інтернет, а найближчим часом повинні відключити світло. Крім того, "приїжджі футболісти змушені з'їжджати з квартир і перебиратися на базу, а їх сім'ї повертаються в свої міста".

Нагадаємо, що харківські вболівальники планують провести ряд акцій на матчі проти "Динамо", який відбудеться 31 жовтня. Фанати харків'ян хочуть привернути увагу футбольних властей до фінансових проблем "Металіста". Відзначається, що в Київ приїде понад 500 уболівальників з Харкова, і вони готові піти на радикальні заходи - аж до зриву матчу.

Читайте також: На базі "Металіста" відсутня вода, а харківські фанати можуть зірвати матч проти "Динамо"

Відзначимо, що "Металіст" після 11 турів йде в Прем'єр-лізі на дванадцятому місці. В активі підопічних Олександра Севідова 9 очок.