UA / RU
Підтримати ZN.ua

Франція - Україна: анонс, де дивитися матч кваліфікації ЧС-2022

Команда Шевченка зіграє проти діючих чемпіонів світу.

У середу, 24 березня, збірна України проведе перший матч у відборі на чемпіонат світу-2022 в Катарі - підопічні Андрія Шевченка на виїзді зіграють з Францією.

Українцям відразу ж в стартовому поєдинку відбору доведеться зіграти з чинними чемпіонами світу. Французи є головними фаворитами відбіркової групи, маючи в своєму складі зірок світового футболу.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Франція - Україна.

У поєдинку в Парижі збірній України не допоможуть травмовані Бесєдін, Циганков Степаненко і можливо Ярмоленко, а за французів може не зіграти лідер команди Кіліан Мбаппе, який отримав пошкодження в останньому матчі у Франції.

Відзначимо, що команди в жовтні минулого року зустрічалися в товариському матчі, а тоді знекровлена коронавірусом збірна України розгромно поступилася з рахунком 1:7.

Перед нинішньою зустріччю всі в таборі української збірної налаштовані рішуче і в передматчевих інтерв'ю заявляють, що сценарій минулої гри точно не повториться.

Нагадаємо, в березні збірна України в рамках відбору на ЧС-2022 також прийматиме Фінляндію (28 березня) і Казахстан (31 березня).

Франція - Україна

Середа, 24 березня, Париж, "Стад де Франс" 21:45

Арбітр: Тобіас Штілер (Німеччина)

Трансляція: "Україна", "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

Франція: Льоріс, Варан, Ернандез, Кімпембе, Павар, Сіссоко, Погба, Рабьо, Грізманн, Жиру, Мбаппе.

Україна: Бущан, Миколенко, Кривцов, Матвієнко, Караваєв, Малиновський, Зінченко, Шапаренко, Сидорчук, Ярмоленко, Яремчук.

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Читайте також: Є певні задумки на гру з Францією - Шевченко

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Франція - Україна.