UA / RU
Підтримати ZN.ua

Франція є не найкращим суперником для старту у відборі на ЧС-2022 - Шевченко

Головний тренер збірної України зазначив, що у нього є серйозні кадрові втрати.

Наставник збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від старту команди в кваліфікації на чемпіонат світу-2022.

"Франція - дуже складний суперник, не найкраща команда для початку. Але в зв'язку з ситуацією з коронавірусом зробили спеціальний календар з трьома іграми. У нас набагато менше часу на підготовку.

Ми знаходимося в непростій ситуації, у нас є багато травмованих гравців. Циганков і Бєсєдін непогано виглядали, але отримали травми, тому їх не буде. Ярмоленко тільки-тільки відновлюється, він не потрапляв до заявки. Він прилітає, і ми будемо визначатися, чи буде він готуватися", - цитує Шевченка Sport.ua з посиланням на "Великий футбол".

"Два тижні тому дивився абсолютно оптимістично на ігри, адже "Динамо" і "Шахтар" були в хорошій формі. Зараз є певний спад, судячи з тих ігор, які команди зіграли в Лізі Європи і чемпіонаті України. За цей короткий період потрібно поговорити з хлопцями, знайти мотивацію і підготувати їх до гри".

Нагадаємо, в березні збірна України проведе три матчі відбору на ЧС-2022 - проти Франції на виїзді (24 березня), а також візьме Фінляндію (28 березня) і Казахстан (31 березня).

Читайте також: Призначені арбітри на перші матчі збірної України у відборі на ЧС-2022

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Франція - Україна.