UA / RU
Підтримати ZN.ua

Франція в гольовій перестрілці обіграла Аргентину і вийшла в 1/4 фіналу ЧС-2018

Команди забили сім голів.

Сьогодні, 30 червня, в Казані на "Казань Арені" відбувся перший матч 1/8 фіналу плей-офф чемпіонату світу-2018 з футболу в Росії, в якому зустрілися збірні Франції та Аргентини. Першим чвертьфіналістом турніру стала команда Франції, обігравши Аргентину з рахунком 4:3. Голами за переможців відзначилися Мбаппе (дубль), Грізманн і Павар, а за аргентинців забивали Ді Марія, Меркадо і Агуеро.

Поєдинок у Казані порадував глядачів емоціями і великою кількістю забитих голів. Французи грали з перевагою, а героєм матчу став Мбаппе. У першій половині він заробив пенальті, який точно реалізував Грізманн, але аргентинці зуміли відповісти двома влучними пострілами від Ді Марії та Меркадо і навіть вийшли вперед. Однак далі своє слово знову сказав і Мбаппе (дубль) і Павар, який забив неймовірний за красою м'яч. Все на що вистачило команду Сампаоли - це на гол від Агуеро.

Франція – Аргентина – 4:3

Голи: Грізманн, 13 (з пенальті), Павар, 57, Мбаппе, 64, 68 – Ді Марія, 41, Меркадо, 48, Агуеро, 90.

Франція: Льоріс, Варан, Умтіті, Люка Ернандес, Павар, Матюіді (Толіссо, 75), Погба, Канте, Жиру, Грізманн (Фекір, 83), Мбаппе (Товен, 89).

Аргентина: Армані, Маскерано, Отаменді, Меркадо, Рохо (Фасіо, 46), Тальяфіко, Ді Марія, Банега, Перес (Агуеро, 66), Павон (Меса, 75), Мессі.

Попередження: Матюіді, Павар, Жиру – Рохо, Тальяфіко, Маскерано, Банега, Отаменді.

Суперник французів по чвертьфіналу визначиться у другому матчі сьогоднішнього дня, в якому зіграють збірні Уругваю та Португалії.

Франція – Аргентина: ключові моменти матчу, відео голів.