UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фоменко попросив перенести тур Прем'єр-ліги перед битвою зі збірною Іспанії

27 березня збірна України проведе чи не вирішальний поєдинок відбірного турніру Євро-2016 проти діючих чемпіонів Європи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко звернувся до Прем'єр-ліги з проханням про перенесення матчів 18-го туру чемпіонату, який запланований на 21 березня.

27-го числа першого місяця весни "синьо-жовтим" доведеться зустрітися зі збірною Іспанії в рамках 5-го туру кваліфікації Євро-2016. Цього напруженого і важливого матчу передує 18-й тур УПЛ, однак Михайло Фоменко наполягає на тому, щоб перенести матчі на інший день, щоб дати можливість збірної добре підготуватися до іспанцям.

"Ми звернулися до тих людей, які проводять чемпіонат. У березні багато гравців будуть задіяні в єврокубках, чемпіонаті і національному кубку, а їм потрібен час на відновлення", - заявив Фоменко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Плюс гра, яка відбудеться в червні. Виходить дуже велика пауза між кінцівкою чемпіонату матчем проти Люксембургу"

Відповідь від Прем'єр-ліги Фоменко планує отримати вже до сьогоднішнього вечора. У свою чергу Прем'єр-ліга чекає реакції всіх клубів.

31 березня у Львові збірна України проведе товариський матч зі збірної Латвії. Додамо, що до цього передбачалося, що суперником українців по спарингу стане Туніс.