UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фоменко пообіцяв поліпшити реалізацію моментів до майбутніх матчів збірної України

За поєдинок зі збірною Латвії українці завдали по воротах суперника більше 10 ударів, однак у підсумку лише раз засмутили воротаря.

Збірна України не зуміла обіграти Латвію у товариському матчі, який відбувся у Львові 31 березня: українці відкрили рахунок на 35-й хвилині, володіли перевагою протягом другого тайму, однак у підсумку пропустили гол вже в компенсований арбітром час.

За словами Михайла Фоменка, причиною неприємного результату стала погана реалізація моментів, адже його підопічні створювали їх у великій кількості.

"Які можуть бути враження, коли в черговий раз створюється багато моментів, але реалізація майже нульова?! І при цьому пропускається необов'язковий м'яч в доданий час...", - цитує Фоменка football.ua.

"В одних моментах не було логічною останньої передачі, в інших моментах виконання виходило таке, що було складніше забити, ніж не забити... загалом, поки у нас з цим великі труднощі. Але з часом багато що повинно змінитися, і я сподіваюся, що в офіційних матчах ми суттєво покращимо цей нюанс", - резюмував наставник.

Читайте також: Луческу вважає, що збірна України не заслуговувала на поразку у матчі з Іспанією

Після матчу відбору Євро-2016 проти Іспанії (0:1) головний тренер збірної України Михайло Фоменко заявив, що у нього немає претензій до футболістів, так як вони виконали установку на гру. Наставник зазначив, що вся боротьба в групі ще попереду.