UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фоменко негативно ставиться до можливої натуралізації гравців для збірної

Наставник національної команди заявив, що Данило Сілва і Тайсон тренерський штаб збірної не цікавлять.

Михайло Фоменко негативно ставиться до можливої натуралізації гравців для збірної України. Про це головний тренер "жовто-синіх" заявив в інтерв'ю УНІАН.

"До питання натуралізації гравців ставлюся негативно. Чи представляють інтерес для тренерського штабу збірної Данило Сілва і Тайсон? Ні, це питання не обговорюється", - підкреслив Фоменко.

Що стосується вже натуралізованого футболіста Марко Девіча, то його доля у збірній, за словами Фоменка, залежить тільки від нього самого: "Усе залежить від його рівня гри, від того, яку гру він буде демонструвати в своєму клубі. Якщо Девіч буде перебувати у хорошій формі, на нього, звичайно, звернуть увагу в штабі збірної".

Фоменко поки не знає, чи з'являться у збірній нові обличчя напередодні Євро-2016: "На Євро будуть грати найсильніші українські футболісти на даний момент. Хто це буде - поживемо-побачимо. Я виступаю за стабільність, так як гравець, що проявляє себе сьогодні, буде в хорошій формі і завтра. А якщо він зараз себе не проявляє, то з чого він раптом проявить себе через місяць".

Нагадаємо, раніше Фоменко назвав завдання, поставлене перед збірною України на чемпіонаті Європи у Франції.