UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ф'юрі вперше перервав мовчання після оголошення реваншу з Усиком

Британець буде готовий до другого бою.

Колишній чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) перервав мовчання після оголошення реваншу проти абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО).

"Я завоював у боксі все - титули, рекорди, багато чого. Але мені ніколи не доводилося повертатися після поразки. 21 грудня в Ер-Ріяді, в самому серці королівства, король поверне собі трон і стане абсолютним чемпіоном.

Усик, я йду за тобою. Готуйся до Циганського короля. Я пройду цей шлях до спокутування. Я знаю, що маю робити, тому що я бачив свої недоліки", – написав Ф'юрі в Instagram.

Нагадаємо, 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді Ф'юрі роздільним рішенням суддів програв українському боксеру Олександру Усику.

Українець став першим абсолютним чемпіоном у суперважкому дивізіоні з 1999 року. Він відібрав у британця пояс WBC, а також зберіг титули WBA, WBO, IBF та IBO.

Наприкінці травня глава Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх повідомив про те, що реванш українця та британця відбудеться 21 грудня 2024 року в Саудівській Аравії.

Читайте також: Усик назвав найважчий момент бою з Ф'юрі

Раніше повідомлялося про те, що Ф'юрі після поразки від Усика помітили п'яним у британському барі.