UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ф'юрі – Нганну: де і коли дивитися бій британського чемпіона світу проти зірки UFC

Шоу відбудеться у Саудівській Аравії.

У суботу, 28 жовтня, в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок британського чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція бою Тайсон Ф'юрі – Френсіс Нганну.

У прямому ефірі бій в Україні покаже сервіс DAZN щодо платної передплати за 370 гривень. У США буде доступна трансляція за системою PPV на стрімінговому сервісі ESPN+ , а у Великій Британії – на телеканалі TNT Sport Box Office також за системою PPV.

Трансляція вечора боксу розпочнеться о 20:00 за Києвом, проте головний бій відбудеться за розкладом після всіх андеркардів. Орієнтовно – після опівночі.

Поєдинок проходитиме за правилами боксу та складатиметься з десяти раундів. При цьому на кону не стоятиме чемпіонський пояс WBC, яким володіє Ф'юрі. Переможець поєдинку отримає спеціальний титул від організації, присвячений цій події.

37-річний Нганну був чемпіоном UFC у важкій вазі, але розірвав контракт із організацією, а тепер готується до дебюту в боксі. 35-річний Ф'юрі свій минулий бій провів у грудні 2022 року проти Дерека Чісори та переміг технічним нокаутом у десятому раунді.

Існує ймовірність, що під час майбутнього боксерського шоу буде офіційно оголошено дату бою Ф'юрі проти українця Олександра Усика за звання абсолютного чемпіона світу.

Читайте також: Український боксер допомагає Нганну готуватися до бою з Ф'юрі

Раніше букмекери зробили прогноз на бій Ф'юрі – Нганну.