UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фінал Ліги Чемпіонів: букмекери віддали перемогу "Баварії"

На думку спортивних аналітиків, клуб з Мюнхена переможе в німецькому дербі європейського масштабу.

Букмекери практично не сумніваються в тому, що володарем Кубка Чемпіонів через 12 років знову стане мюнхенська "Баварія".

Коефіцієнт на те, що команда Юппа Хайнкеса здолає в фіналі Ліги Чемпіонів дортмундську "Боруссію" - 1.39. Протилежна подія визначається з показником 3,0.

Букмекерські контори вважають досить імовірним те, що мюнхенці виграють у суперника в основний час - коефіцієнт 1,75. Нічийний результат поєдинку вважається більш реальним, ніж перемога дортмундців протягом 90 хвилин: 3,85 проти 4,52.

При цьому досить імовірно, що "Баварія" переможе з різницею в один м'яч і більше - на цю подію можна поставити з показником 2,34.

Незважаючи на те, що частенько фінальні матчі подібних турнірів перетворюються в торжество захисного футболу і глядачі часом нудьгують на трибунах, а те, що німці вміють оборонятися, не викликає сумнівів, букмекери вважають, що команди будуть забивати. Коефіцієнт на більше двох м'ячів в основний час - 1,73. Швидше за все в цьому сенсі аналітики натякають, що і "Баварія"і "Боруссія" як мінімум по разу "розпишуться" в чужих воротах.

Нагадаємо, що "Баварія" зіграє у ювілейному, десятому фіналі Кубка Чемпіонів. "Боруссія" лише раз грала в вирішальному матчі ЛЧ - це було в 1997 році. Тоді дортмундці стали переможцями турніру.

У минулому сезоні Ліги Чемпіонів "Баварія" поступилася у фіналі "Челсі" 3:4 в серії пенальті.

Фінальний матч Ліги Чемпіонів-2012/13 відбудеться в Лондоні 25 травня 21:45. !zn

Читайте також:

З 2015 року переможець Ліги Європи отримає путівку в Лігу Чемпіонів

Зірка ПСЖ Ібрагімович не проти продовжити кар'єру в Англії

"Динамо" шукає варіанти посилення в Італії