UA / RU
Підтримати ZN.ua

Екс-керівник польського футболу поставив під сумнів тренерські здібності Шевченка

Збігнєв Бонек радий, що український фахівець не очолив збірну Польщі.

Колишній президент Польського футбольного союзу Збігнєв Бонек вважає, що збірній Польщі піде на користь зрив призначення на посаду головного тренера українця Андрія Шевченка.

"На щастя, Шевченко не став тренером збірної Польщі. На мій погляд, він був найгіршим із можливих кандидатів. Він приїхав би до нас після абсолютно невдалого завершення свого шляху зі збірною України. Хоча відомо, що він був скоріше піарником цієї команди, а збірну тренував Мауро Тассотті (помічник Шевченка - прим.).

Крім того, у "Дженоа" він програв 7 із 10 матчів. І такий трохи "переможений" тренер візьме на себе збірну Польщі і поведе її у вкрай важливому стиковому матчі проти Росії?", - цитує Бонека Tribuna.com з посиланням на polsatsport.pl.

Нагадаємо, Андрія Шевченка було відправлено у відставку керівництвом "Дженоа" 15 січня. Повідомлялося, що українець веде переговори з Польським футбольним союзом і близький до призначення, але у Шевченка залишався контракт з італійським клубом, який розірвати не вдалося.

Читайте також: "Мені більше допомагав його штаб": футболіст "Шахтаря" неоднозначно висловився про співпрацю із Шевченком

Раніше повідомлялося про те, що збірна Польщі визначилася із новим головним тренером.