UA / RU
Підтримати ZN.ua

Двоє гравців "Карпат" підсилять "Дніпро" Маркевича

Олег Голодюк та Павло Ксьонз стануть черговими новобранцями команди Мирона Маркевича. За них у зворотному напрямку відправиться Валерій Федорчук, який раніше виступав у Львові.

Дніпропетровський "Дніпро" та львівські "Карпати" можуть провернути один з найгучніших трансферів зимового "вікна" переходів. З команди Ігора Йовичевича в Дніпропетровськ перейдуть двоє лідерів півзахисники Олег Голодюк та Павло Ксьонз.

Про те, що трансфер ось-ось відбудеться повідомив сайт fcdnipro.com, а також підтвердив на своїй конференції журналіст Віктор Вацко.

"Я вважаю, що Ксьонз і Голодюк повинні допомогти "Дніпру". Ксьонз - універсальний гравець. Може зіграти і в захисті, і в півзахисті. Восени після травми Матеуса у "Дніпра" були серйозні проблеми з закриттям позиції правого хава. Щодо Олега. Я не сумніваюся в його високому футбольному класі! Це топ-футболіст за українськими мірками. І єдине, що потрібно йому побажати - це відсутність травм. Його стиль гри чудово підходить того футболу, який сповідує Маркевич", - цитує Вацко MatchDay.

Додамо, що Голодюк виступає в "Карпатах" з самого початку своєї професійної кар'єри, зігравши за львівський клуб 155 матчів і забивши в них 13 голів, а також зробивши 9 гольових передач. Що стосується Ксьонза, то його кар'єрі - набагато різноманітніше. Павло є вихованцем "Динамо", однак в основі киян так і не заграв. Зате помандрував по всій України, виступаючи за "Олександрію", "Говерлу", "Металіст", ФК "Харків" та "Іллічівець".

Читайте також: У "Дніпрі" спростували інтерес до Девіча: напад в команді укомплектовано

16 січня стало відомо, що Карпати розпрощалися з ще одним лідером - покинув розташування клубу лівий вінгер команди Михайло Кополовець. Поки невідомо, де продовжить кар'єру півзахисник.