UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Дніпро" проведе два домашні матчі Ліги Європи без глядачів

Вболівальники не зможуть наживо побачити зустрічі з "Лаціо" і "Сент-Етьєном"

За підсумками жеребкування групового раунду Ліги Європи, яке відбулося 28 серпня, "Дніпро" зіграє з "Лаціо", "Сент-Етьєном" та "Русенборгом". Правда, дніпропетровські вболівальники побачать тільки одну з цих команд. Клуб покараний за поведінку вболівальників після матчу з "Наполі" в минулому сезоні.

"Два перші матчі граємо без глядачів, - сказав в коментарі Ua-football.com головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич, - Клуб про це повідомлено офіційно. Чи будемо подавати апеляцію? Не знаю. Це питання до керівництва клубу". Таким чином, при порожніх трибунах "Дніпро" зіграє з "Лаціо" (17 вересня) і "Сент-Етьєном" (22 жовтня). На матч з "Русенборгом" (10 грудня) вболівальники зможуть прийти.

Також Маркевич підкреслив, що "Дніпро" повинен виходити зі своєї групи, але команді потрібно ще підсилення. "Жереб сприйняв нормально. Він практично такий, як в минулому році, тільки замість "Інтера" - "Лаціо", а замість "Карабаху" - "Русенборг". Нормальний жереб, тому потрібно готуватися. Сам статус фіналіста Ліги Європи нас змушує мінімум вийти з групи. Але нам потрібно ще два-три гравці. Я б хотів, щоб в першу чергу вирішили проблему з лівим захисником", - сказав наставник "Дніпра" в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Відзначимо, що, за інформацією ЗМІ, дніпропетровців може підсилити ще один представник Коста-Ріки - 23-річний захисник національної збірної і "Ередіано" Кейнер Браун.

Читайте також: Гравець "Дніпра" Матеус зізнався, що відхилив вигідну пропозицію із Катару

Нагадаємо, раніше склад "Дніпра" поповнили Майкл Бабатунде, Даніло Соуза, Едмар та Джон Хайро Руїс.