UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Дніпро" буде позбавлений шести очок і можливості здійснювати трансфери

Головний тренер дніпропетровського клубу Мирон Маркевич, ймовірно, піде зі своєї посади.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів про плачевну ситуацію, яка склалася в дніпропетровському клубі, а також прокоментував свій можливий відхід.

"Я піду, якщо не зміниться ситуація, яка нині в "Дніпрі". Наскільки мені відомо, новий сезон команда розпочне з мінус шести очок і заборони на здійснення трансферів. Це мені ніяк не підходить, тому і буду змушений залишити клуб. Адже я не хлопчисько, щоб не реагувати на речі, що відбуваються.

Що стосується санкцій по відношенню до "Дніпра", то я спілкувався з генеральним директором Андрієм Стеценко і спортивним директором Андрієм Русолом, з їх слів зрозумів, що це на сто відсотків точна інформація. Довіряю їх словам, так як всіх юридичних нюансів не знаю", - сказав Маркевич.

Також головний тренер "Дніпра" розповів про заборгованості в клубі: "Мені винні за одинадцять місяців. І не тільки мені, але і футболістам, колегам по тренерському штабу, обслуговуючому персоналу, у тому числі і клубної бази. Якщо брати в цілому, то заборгованість складає від семи до одинадцяти місяців".

Читайте також: Чигринський і Дуглас пішли з "Дніпра"

Нагадаємо, дніпропетровський клуб в літнє міжсезоння покинуло вже 11 футболістів: Ян Лаштувка, Лео Матос, Євген Шахов, Дмитро Чигринський, Бруно Гама, Матеус, Андерсон Піко, Дуглас, Володимир Адамюк, Едмар і Джон Руїс. У команді більше не залишилося легіонерів.