UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" здобуло вольову перемогу над "Сталлю"

Чемпіони України успішно почали захист титулу.

Підопічні Сергія Реброва підійшли до матчу не в самому оптимальному складі. Крім перейшовшого у "Сандерленд" Джермейна Ленса, у матчі не зміг взяти участь півзахисник Рибалка, а також захисник Хачеріді. В іншому тренерський штаб виставив на поєдинок з дебютантом Прем'єр-ліги основу.

Вже на перших хвилинах "Сталь" організувала гольову атаку: подачу з кутового замкнув Іщенко, а м'яч рикошетом від Велозу потрапив у сітку воріт. Перед перервою столична команда зрівняла рахунок зусиллями Буяльського, який зіграв на добиванні після удару Ярмоленка.

У другому таймі Іщенко зіграв рукою у штрафному майданчику і отримав пряму червону картку за розмови. Пенальті реалізував Олег Гусєв і вивів "Динамо" вперед. Ще одне вилучення відбулося на 61-й хвилині, коли гравець киян Данило Сілва високо підняв ногу і вдарив суперника. У підсумку команди завершили зустріч в рівних складах, а три очки дісталися чемпіонам.

"Сталь" - "Динамо" - 1:2
Голи: Велозу (3, автогол) - Буяльський (44), Гусєв (53, з пенальті)

"Сталь": Бандура, Адамюк, Іщенко, Пшеничних, Воронін, Кучеров, Каленчук (Барановський, 54), Карасюк, Васін, Путраш (Котляр, 46), Гоменюк (Будник, 72)

"Динамо": Рибка, Морозюк, Д. Сілва, Драгович, Антунеш, Велозу, Петрович, Буяльський (Сидорчук, 83), Гусєв (Бельханда, 69), Ярмоленко, Мораес (Кравець, 87)

Видалення: Іщенко, 52 (друга жовта) - Д. Сілва, 61 (пряма червона)

Арбітр матчу: Юрій Грисьо.