UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" – "Зальцбург": де і коли дивитись матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів

Кияни проведуть перший з двох вирішальних поєдинків відбору ЛЧ.

У середу, 21 серпня, київське "Динамо" проведе перший матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського "Зальцбурга".

На ZN.UA буде доступна відео онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Зальцбург".

Де і коли дивитись матч "Динамо" – "Зальцбург"

Пряма трансляція поєдинку для українських уболівальників відбудеться на телеканалах "2+2" та "Динамо TV". Також прямий ефір можна буде подивитися на YouTube-каналах "Динамо" та Football Hub.

Для динамівців це буде номінально домашня гра, але через вторгнення Росії команда Олександра Шовковського проводить єврокубкові поєдинки у польському Любліні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

Матч-відповідь команд пройде в Австрії 27 серпня. Переможець протистояння вийде до загального етапу Ліги чемпіонів, який пройде в оновленому форматі єдиної ліги замість груп.

Головне перед матчем

В активі "Динамо" три поспіль перемоги та чотири поєдинки без поразок проти австрійських клубів. Востаннє кияни програвали віденському "Рапіду" (2:4) вдома у ЛЧ-1996/97. При цьому проти "Зальцбурга" український гранд зіграє вперше.

Динамівці мають шанс виступити в основному раунді ЛЧ вперше з сезону-2021/22.

На попередніх етапах кваліфікації турніру "Динамо" знищило сербський "Партизан" (6:2, 3:0), після чого розібралося з шотландським "Рейнджерс" (1:1, 2:0). Також кияни здобули дві поспіль перемоги в УПЛ.

"Зальцбург" стартував у ЛЧ пізніше та на своєму шляху пройшов одного суперника – нідерландський "Твенте" (2:1, 3:3). В австрійській лізі команда виграла усі три матчі нового сезону.

Гру обслуговуватиме швейцарська бригада арбітрів на чолі із Сандро Шерером.

Прогноз ZN.UA: 1:1.

Читайте також: "Динамо" здобуло вольову перемогу над "Карпатами" в УПЛ

Раніше букмекери зробили прогноз на перший матч "Динамо" та "Зальцбурга".