UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" – "Янг Бойз": анонс, де дивитися матч 26 липня

Перший український клуб стартує в єврокубках.

Сьогодні, 26 липня, київське "Динамо" вдома зіграє з "Янг Бойз" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У нового головного тренера "Динамо" вже в четвертій офіційній грі відбудеться єврокубкова зустріч. Часу на розкачку у Хацкевича немає, тому відразу після поразки в Суперкубку їм були зроблені висновки, і "Динамо" набрало шість очок у двох стартових турах УПЛ, обігравши "Чорноморець" і "Шахтар" на виїзді.

Основним завданням для "Динамо", безумовно, залишається потрапляння в груповий етап Ліги чемпіонів, тому матчі проти "Янг Бойз" будуть мати колосальне значення для іміджу команди.

Що стосується кадрових проблем, то до матчу на НСК "Олімпійський" у "Динамо" готуються всі гравці, включаючи і Жуніора Мораєса, дискваліфікація якого поширюється тільки на внутрішні змагання.

Що стосується "Янг Бойз", то команда суттєво змінилася з минулого року, коли на цій же стадії пройшла "Шахтар", однак те, що швейцарці залишаються міцним горішком довів стартовий матч чемпіонату, в якому "Янг Бойз" обіграли вдома чемпіона країни "Базель".

"Динамо" – "Янг Бойз"

Середа, 26 липня, Київ, НСК "Олімпійський", 19:30

Пряма трансляція: "2+2", ZN.UA

Арбітр: Андреас Екберг (Швеція)

Орієнтовні склади:

"Динамо": Коваль, Хачеріді, Віда, Кадар, Морозюк, Шепелєв, Сидорчук, Гармаш, Гонсалес, Ярмоленко, Мбокані.

"Янг Бойз": фон Балльмоос, Мбабу, Нуху, фон Берген, Беніто, Рава, Бюрки, Саного, Сулеймані, Герндт, Оаро.

Нагадаємо, букмекери вважають "Динамо" фаворитом майбутнього поєдинку.