UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" виступило із заявою щодо поведінки уболівальників на матчі УПЛ

Київський клуб буде сприяти розслідуванню.

Київське "Динамо" прокоментувало бійку за участю ультрас на НСК "Олімпійський" під час матчу УПЛ з "Олександрією" (1:0).

Заяву опубліковано на офіційному сайті клубу.

"Інформуємо громадськість про те, що зазначені хуліганські дії порушників Закону чітко зафіксовані технічними засобами служб арени, всі фото і відеоматеріали направлені керівництвом ДП НСК "Олімпійський" в ГУНП в Києві для вирішення питання про порушення кримінального провадження за ст. 296 КК України.

Сподіваємося, що органи правопорядку дадуть належну правову оцінку агресивним діям винних осіб і залучать їх до кримінальної відповідальності за вчинення злочину.

"Динамо" чітко позначає свою непохитну позицію про неприпустимість будь-яких проявів насильства на стадіоні і невідворотності покарання порушників закону. Зі свого боку ми гарантуємо всебічне сприяння органам слідства при розслідуванні кримінального провадження", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, ультрас "Динамо" палили фаєри і отримали зауваження з сусіднього сектора, після чого група фанатів відповіла нападом і побиттям людей. На трибунах були сім'ї з дітьми.

Читайте також: "Динамо" завдяки пенальті на останніх секундах вирвало перемогу у "Олександрії"

"Динамо" - "Олександрія" 1:0: огляд матчу, відео голу Циганкова.