UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" відмінило благодійний матч із клубом, власник якого назвав полк "Азов" нацистами

Кияни вважають неприпустимими такі заяви.

Київське "Динамо" вирішило скасувати благодійний товариський матч із румунським "Стяуа", повідомляється на офіційному сайті "біло-синіх".

"Таке рішення пов'язане із заявами президента румунського клубу Джіджі Беккалі, який назвав "нацистським угрупованням" полк "Азов".

"Мільярдер сказав Зеленському: "Я зробив тебе президентом, врятуй Абрамовича. І він зателефонував до Байдена і сказав, щоб той врятував його. Це фашисти, там існують фашисти. Ця денацифікація, яку Путін хоче провести... Це правда, що мільярдер єврей. І всі дивуються, що він створив "Азов", тому "Азов" - нацистський, - сказав Беккалі.

"Керівництво "Динамо" вважає неприпустимими висловлювання власника FCSB Джіджі Бекалі щодо українського полку "Азов" і не бачить можливості проведення даного поєдинку. Про це клуб FCSB було повідомлено наступного дня після появи резонансних заяв", - йдеться у повідомленні прес-служби "Динамо".

Замість цього матчу "Динамо" проведе благодійний поєдинок з чинним чемпіоном та нинішнім лідером чемпіонату Румунії "ЧФР 1907 Клуж". Матч відбудеться 20 квітня, початок матчу о 21.30.

Читайте також: "Динамо" погодило товариський матч із європейським топ-клубом

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" розірвало контракт із футболістом, у якого батько працював на "ЛНР".