UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" та "Фенербахче" не визначили переможця у Польщі

Команди завершили гру без голів.

У середу, 20 липня, у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів київське "Динамо" приймало у польському місті Лодзь турецький "Фенербахче".

Команди не змогли визначити переможця - 0:0.

У першому таймі турки більше володіли м'ячем та двічі були близько до голу. Спочатку удар головою від Валенсії відбив Бущан, а потім Кахведжи після прострілу з флангу ударом у дотик влучив у ногу партнеру.

Динамівці також намагалися активно діяти в атаці, але відсутність ігрової практики в офіційних матчах далася взнаки на діях гравців. Особливо активно діяв лівий фланг "Динамо", на якому грали Дубінчак та Вербич.

У другому таймі кияни змогли створити кілька моментів. Бєсєдіну після прострілу від Вербича завадив забити захисник, а потім у ще одній атаці форвард "Динамо" закручував м'яч у дальній кут, але підвела точність.

"Динамо" - "Фенербахче" - 0:0

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов (Сирота, 83), Дубінчак, Сидорчук, Шапаренко, Циганков (Караваєв, 88), Буяльський (Гармаш, 77), Вербич (Ванат, 83), Бєсєдін

"Фенербахче": Алтай, Осаї-Семюел, Азіз (Тіссеран, 46), Салаї, Кадіоглу, Арао, Юксек, Кахведжі (Брума, 64), Россі (Гюлер, 72), Валенсія (Дурсун, 72), Кінг (Лінкольн, 64)

Попередження: Сидорчук, Бєсєдін, Гармаш - Кінг, Дурсун

Огляд матчу

Матч-відповідь команди проведуть у Стамбулі 27 липня.

Якщо команда Мірчі Луческу пройде свого суперника, то у третьому раунді нечемпіонського шляху зіграє з австрійським "Штурмом". Крім того, кияни залишаться в єврокубках і зустрінуться з чеським "Словацьком" у кваліфікації Ліги Європи, якщо вилетять від "Фенербахче".

Читайте також: "Динамо" провело два матчі за день проти французького "Ліона"

Раніше повідомлялося про те, що капітан "Динамо" продовжив контракт із клубом.