UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" сенсаційно програло аутсайдеру у своєму стартовому матчі весняної частини УПЛ

Кияни зазнали несподіваної поразки.

У суботу, 4 березня, у Києві на стадіоні імені Лобановського у рамках 16-го туру української Прем'єр-ліги зустрічалися київське "Динамо" та "Інгулець".

Поєдинок завершився несподіваною поразкою киян із рахунком 0:2. Команда з Петрового шокувала фаворитів у першому таймі, двічі відправивши м'яч у ворота Нещерета – на 12-й хвилині Козак опинився один перед голкіпером і спокійно переграв його, а на 44-й хвилині в контратаці Одарюк коліном після навісу з правого флангу забив другий гол.

Луческу спробував змінити гру замінами і "Динамо" очікувано провело весь другий тайм на половині поля суперника, проте крім удару Гармаша у стійку більше створити господарям нічого не вдалося.

"Динамо" – "Інгулець" – 0:2

Голи: Козак, 12, Одарюк, 44.

"Динамо": Нещерет, Дубінчак (Вівчаренко, 46), Попов, Дячук, Караваєв, Сидорчук, Шепелев (Беніто, 86), Буяльскій, Н.Волошин (Царенко, 46), Кабаєв (Гармаш, 46), Ванат (Лонвейк, 70).

"Інгулець": Паламарчук, Ченбай, Кучеренко, Ковальов, Смоляков, Клименко, Кухарук, Нагієв (Мельничук, 51), Одарюк (Козиренко, 75), Козак, Сітало (Марусич, 87).

Попередження: Лонвейк – Смоляков.

Таким чином, "Динамо" залишилося на третій позиції в турнірній таблиці УПЛ, а "Інгулець" піднявся з 14-го рядка на 11 місце.

У наступному турі "Динамо" 12 березня зіграє проти лідера чемпіонату України "Дніпра-1", а "Інгулець" днем раніше буде протистояти харківському "Металісту".

Читайте також: "Динамо" влітку планує продати двох своїх лідерів - ЗМІ

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" здобув розгромну перемогу у перенесеному матчі УПЛ.