UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" програло "Зальцбургу" у першому матчі плей-оф відбору Ліги чемпіонів

Кияни пропустили два голи та не реалізували свої шанси.

У середу, 21 серпня, київське "Динамо" приймало австрійський "Зальцбург" у першому матчі плей-оф Ліги чемпіонів.

Поєдинок відбувся у польському Любліні та завершився перемогою гостей з рахунком 2:0.

Кияни з перших хвилин намагалися володіти ініціативою та створили низку потенційно небезпечних моментів, проте на 29-й хвилині вперед вийшли австрійці. Єо розібрався з Поповим і віддав пас на хід Доржелесу, який точно пробив у нижній кут.

На старті другої половини гри гості заробили пенальті, коли Караваєв ударив Єо по нозі у боротьбі за м'яч. До точки підійшов К'єргор, який переграв Бущана.

Кияни мали кілька гострих моментів, в одному з яких Денис Попов пробив головою, а м'яч влучив у стійку воріт. У підсумку "Зальцбург" втримав дуже серйозну перевагу перед другою грою.

"Динамо" - "Зальцбург" – 0:2

Голи: Доржелес, 29, К'єргор, 49 (з пенальті)

"Динамо": Бущан, Караваєв (Брагару, 71), Попов, Михавко, Дубінчак, Піхальонок, Бражко (Михайленко, 65), Шапаренко, Ярмоленко (Волошин, 65), Ванат (Тимчик, 71), Кабаєв (Супряга, 8)

"Зальцбург": Бласвіх, Дедич, Піонтковський, Байду, Терзич (ван дер Бремпт, 26), Бідструп, Гурна-Дуат (Капальдо, 69), К'єргор (Ратков, 85), Доржелес (Дагім, 68), Єо (Лукіч, 69), Глух

Попередження: Шапаренко, Дубінчак – Дедич, ван дер Бремпт

Відеоогляд матчу доступний за посиланням.

Матч-відповідь команди проведуть в Австрії 27 серпня. Переможець стане учасником основного раунду Ліги чемпіонів, а той, хто програв, вирушить до Ліги Європи.

Читайте також: "Полісся" вдруге програло словенцям і вилетіло з єврокубків

Раніше Ярмоленко оцінив атмосферу у Польщі на матчах "Динамо" у Лізі чемпіонів.