UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" обіграло "Шахтар" і завоювало Суперкубок України

Кияни здобули перший трофей нового сезону.

Сьогодні, 25 серпня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" в матчі за Суперкубок України з футболу зустрічалися донецький "Шахтар" і київське "Динамо".

Поєдинок завершився перемогою "Динамо" з рахунком 3:1. Перший тайм команди провели в рівній боротьбі, але більш вдалим в реалізації моментів виявилися кияни, які відзначилися двічі (Де Пена і Родрігеш).

Далі "Шахтар" зусиллями Мораеса один м'яч відквитав і майже весь другий тайм висів на воротах Бущана, не даючи навіть контратакувати команді Луческу.

Однак одна з нечисленних вилазок "Динамо" в кінцівці зустрічі завершилася ще одним взяттям воріт Пятова - Соль головою забив третій гол.

"Шахтар" - "Динамо" - 1:3

Голи: Мораес, 37 - Де Пена, 20, Родрігес, 31, Соль, 83

"Шахтар": Пятов, Додо, Кривцов (Фернандо, 87), Бондар (Коноплянка, 70), Матвієнко, Маркос Антоніо (Марлос, 46), Степаненко, Тете (Соломон, 61), Алан Патрік, Тайсон, Мораес.

"Динамо": Бущан, Тимчик, Кендзьора, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Родрігес, Шапаренко, Буяльський (Леднєв, 81), Де Пена (Андрієвський, 74), Супряга (Соль, 61).

Попередження: Шапаренко, Караваєв.

Таким чином, "Динамо" завоювало свій дев'ятий Суперкубок України в історії, обійшовши за цим показником "Шахтар", у якого вісім трофеїв.

Читайте також: "Шахтар" - "Динамо" 1:3: ключові моменти матчу

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" погодився продати українського захисника в "Наполі".