UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" гратиме домашні матчі Ліги Європи у Німеччині

Кияни виступатимуть у групі ЛЕ.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про те, що київська команда гратиме домашні матчі основного турніру Ліги Європи у німецькому Гамбурзі.

"Для нас, нашої країни, в якій йде війна – це важко. Ми не граємо вдома. Через кожні 2-3 дні ми повинні повертатися. Нам доведеться виїжджати на матчі, їхати до Гамбургу, де ми гратимемо. Це дуже важко для хлопців та дівчат. Але вони професіонали, вони повинні відновлюватися, повинна бути ротація складу. Завдання, що стоять перед командою, їх ніхто не скасовував», - сказав Суркіс в ефірі ютуб-каналу “ПРОФУТБОЛ Digital”.

Нагадаємо, "Динамо" у нинішньому єврокубковому сезоні у кваліфікації ЛЧ пройшло "Партизан" та "Рейнджерс", але поступилося "Зальцбургу".

За підсумками жеребкування основного раунду Ліги Європи "Динамо" проведе номінально домашні поєдинки проти "Лаціо", "Ференцвароша", "Вікторії" Пльзень та РФШ. На виїзді суперниками киян стануть "Рома" українця Артема Довбика, "Реал Сосьєдад", "Галатасарай" та "Гоффенхайм".

Зазначимо, що матчі кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" проводило у Польщі, а у Гамбурзі свої домашні поєдинки минулого сезону ЛЧ та ЛЕ грав донецький "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" та "Динамо" представили календарі єврокубкових матчів

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" мінімально обіграло ЛНЗ у матчі УПЛ.