UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" готовий здійснити перше придбання у міжсезоння

Першим новачком міжсезоння може стати нападник бельгійського "Андерлехта", легіонер із Конго Дьємерсі Мбокані.

27-річний нападник "Андерлехта" Дьємерсі Мбокані вилетів до Києва для ознайомлення з інфраструктурою "Динамо", інформує Voetbal Nieuws. Повідомляється, що клуби вже погодили деталі трансферу, сума якого складе 7,5 мільйона євро.

Таким чином, найближчим часом конголезець пройде медичне обстеження і підпише контракт з киянами. Раніше з'являлася інформація про інтерес до Мбокані з боку "Анжі" і "Терека". Однак сам футболіст в інтерв'ю тижневої давності говорив, що практично оформив свій переїзд у столицю України, додавши, що до Києва він зможе перевезти свою дружину, яка чекає на дитину.

У поточному сезоні Мбокані допоміг "Андерлехту" виграти черговий чемпіонський титул: у 19 матчах чемпіонату Бельгії він забив 17 м'ячів і віддав 3 результативні передачі. Раніше Мбокані виступав за "Стандард" з Льєжа, "Монако" і німецький "Вольфсбург".

Конголезький бомбардир може стати першим придбанням "Динамо" у міжсезоння. Нагадаємо, що головний тренер киян Олег Блохін заявляв, що його команда потребує посилення, однак про конкретних кандидатів не йшлося. Також в "Динамо" говорили про те, що кілька футболістів покинуть розташування клубу після завершення сезону. !zn

Читайте також:

Легенди "Динамо" вважають, що команді не вистачає забивного нападника

Блохін визнав провальним свій дебютний сезон у "Динамо"

Капелло вважав Мілевського одним з найкращих футболістів Європи

"Динамо" не збирається викупляти контракт скандального іспанця Лукаса