UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" - "Баварія": анонс, де дивитися матч Ліги чемпіонів

Кияни прийматимуть чемпіона Німеччини.

У вівторок, 23 листопада, київське "Динамо" прийматиме мюнхенську "Баварію" у рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Динамо" відкрило груповий етап нічиєю, що обнадійлює, з "Бенфікою" (0:0), після чого був провал у Мюнхені проти "Баварії" - 0:5. Потім були два поспіль матчі з "Барселоною" - обидва рази кияни поступилися з рахунком 0:1.

Таким чином, команда Мірчі Луческу набрала лише одне очко, а ось забити поки не вдається. Динамівці вже втратили шанси на вихід у плей-офф, а ось поборотися за Лігу Європи ще реально. Для цього бажано брати очки з німцями та обігравати "Бенфіку" у заключному турі. Але й у такому разі не все залежить від українського клубу.

19 листопада динамівці розгромили "Чорноморець" (6:1) в УПЛ і продовжують боротьбу за титул із "Шахтарем".

"Баварія" набрала 12 очок і вже гарантувала собі вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. Підопічним Юліана Нагельсмана достатньо набрати лише одне очко, щоб точно залишитися на першому місці в квартеті.

Минулого туру "Баварія" розгромила "Бенфіку" на своєму полі з рахунком 5:2. Малоймовірно, що мюнхенці намагатимуться здобути позитивний результат у Києві будь-якою ціною.

Обнадіює той факт, що одразу семеро футболістів пропустять майбутній матч через коронавірус. На карантині знаходяться Йозуа Кімміх, Серж Гнабрі, Джамал Мусіала, Ерік Шупо-Мотінг і Мікаель Кюізанс, а Ніклас Зюле та Йосип Станішич здали позитивні тести.

Команди провели 11 очних матчів - 4 рази перемагало "Динамо", одного разу фіксувалася нічия, а ще 6 поєдинків завершувалися на користь "Баварії".

"Динамо" - "Баварія"

Вівторок, 23 листопада, Київ, НСК "Олімпійський", 19:45

Арбітр: Халіль Мелер (Туреччина)

Трансляція: MEGOGO, VoliaTV

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бущан, Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора, Шапаренко, Сидорчук, Де Пена, Буяльський, Циганков, Гармаш

"Баварія": Ноєр, Девіс, Ернандес, Куассі, Павар, Забітцер, Горецка, Сане, Мюллер, Толіссо, Левандовський

Прогноз ZN.UA: 1:2.

Читайте також: Лідер "Динамо" міг перейти до мадридського "Атлетіко"

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів "Динамо" – "Баварія".