UA / RU
Підтримати ZN.ua

Динамо - АЗ: анонс, де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Команда Мірчі Луческу спробує пробитися до плей-офф відбору.

У вівторок, 15 вересня, в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" "Динамо" прийме нідерландський АЗ в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

АЗ в минулому сезоні вів реальну боротьбу з "Аяксом" за чемпіонство, але розіграш турніру був завершений достроково через коронавірус при рівності очок у двох команд. Чемпіона так і не було визначено.

На ZN.UA можна буде подивитися відео онлайн-трансляцію матчу Динамо - АЗ.

Підопічні Арне Слота готувалися до "Динамо" через контрольні поєдинки, бо чемпіонат Нідерландів ще не почався. Це буде перевагою для українців, яку можна поставити в один рядок з домашнім полем.

Один виняток - єврокубковий матч у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Там АЗ 26 серпня зустрічався з "Вікторією" і обіграв чехів вдома з рахунком 3:1. При цьому господарі відігралися лише на останніх секундах, а ще два голи забили вже після початку овертаймів.

Влітку минулого року АЗ зустрічався з "Маріуполем" у кваліфікації Ліги Європи. В Україні була зафіксована нічия 0:0, а в Нідерландах господарі розгромили "моряків" - 4:0.

"Динамо" в міжсезоння прийняв Мірча Луческу, а команда вже "увійшла" в сезон. Кияни перемогли "Шахтар" у матчі за Суперкубок України (3:1), а потім розгромили "Олімпік" (4:1) і розійшлися миром з "Десною" (0:0) в УПЛ.

Головна біда "Динамо" - переповнений лазарет. Там цілий ряд захисників, до яких після гри з "Десною" приєднався ще й Олександр Тимчик. Крім того, Віктор Циганков пропустив тренування напередодні матчу з АЗ і може не вийти на поле.

У разі вильоту "Динамо" продовжить боротьбу на груповому етапі Ліги Європи, а якщо пройде далі, то в плей-офф кваліфікації ЛЧ зіграє з переможцем пари "Гент" (Бельгія) - "Рапід" (Австрія).

"Динамо" - АЗ

Вівторок, 15 вересня, Київ, НСК "Олімпійський", 20:00

Арбітр: Орель Грінфельд (Ізраїль)

Трансляція: "Футбол 1".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бущан, Караваєв, Кендзьора, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Вербич, Буяльський, Родрігес, Супряга.

АЗ: Бізот, Свенссон, Хацідіакос, Влаар, Вейндал, Мідтше, Коопмейнерс, Де Віт, Классі, Ідрісса, Гудмундссон.

Прогноз ZN.UA - 2:1.

Читайте також: Захисник "Динамо" вибув на тривалий термін

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч "Динамо" - АЗ.