UA / RU
Підтримати ZN.ua

Динамівця Гусєва виписали з лікарні - він повернеться до тренувань через 10 днів

Півзахисник київського "Динамо", який отримав сильне пошкодження голови у поєдинку з "Дніпром", буде перебувати під наглядом лікарів. Через півтора тижні стануть відомі терміни повернення футболіста на поле.

Півзахисника "Динамо" Олега Гусєва виписано з лікарні після того, як було госпіталізовано через сильне зіткнення з воротарем "Дніпра" Денисом Бойком у матчі 23-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

Як мінімум на 10 днів футболістові потрібен постільний режим. Такими є рекомендації київських лікарів, які в понеділок повторно, вже більш детально оглянули травмованого динамівця.

Нагадаємо, що в одному з ігрових епізодів у середині першого тайму матчу у Дніпропетровську Гусєв пішов на верховий м'яч і отримав у повітрі удар коліном від Дениса Бойка, після чого впав і втратив свідомість. Після того, як футболіст "Дніпра" Джаба Канкава надав першу допомогу Гусєву, потерпілий був доставлений до лікарні, де у нього діагностували черепно-мозкову травму.

Відзначається, що протягом півтора тижнів Гусєв буде перебувати на динамівській базі у Кончі-Заспі, де його психологічно будуть підтримувати партнери з команди. Щоправда, тепер хавбек "Динамо" змушений кожен четвертий день проходити медобстеження. Якщо стан Олега буде поліпшуватися, то через півтора тижні йому дозволять легкі фізичні навантаження. Не обійтися Олегу і без допомоги стоматолога, адже в зіткненні він пошкодив чотири зуби.

Нагадаємо, що наступний матч чемпіонату "Динамо" проведе 6 квітня проти "Металіста", проте очевидно, що Гусєв пропустить ключовий поєдинок. !zn

Читайте також:

У ФФУ заявили про єдність українського чемпіонату: кримських команд в чемпіонаті РФ не буде

Букмекери суттєво знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство