UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дідьє Дрогба близький до повернення у "Челсі" Жозе Моурінью

Форвард-гренадер, який виступає нині у турецькому "Галатасараї", може повернутися у клуб, де він став великим футболістом зі світовим ім'ям.

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью висловив сподівання, що екс-форвард "синіх" Дідьє Дрогба повернетьсяу команду.

Про це португалець заявив в інтерв'ю A Bola, зазначивши, що не обов'язково Дрогба повернеться до Лондона як гравець.

"Вболівальники обожнюють Дрогба, і це цілком нормально. Я думаю, що в один прекрасний день він повернеться у "Челсі". Це дуже важливий гравець в історії клубу, він назавжди залишиться у пам'яті фанів, керівництва і футболістів. Дідьє цілком може повернутися у "Челсі". Можливо, в якості тренера", - зазначив Особливий.

Зазначимо, що івуарієць покинув клуб у 2012 році після виграшу Ліги Чемпіонів і поїхав спочатку у китайський клуб "Шанхай Шеньхуа", а потім перебрався у "Галатасарай".

У Лондоні Дрогба провів найбільш яскраві роки своєї кар'єри, вигравши з командою три чемпіонські титули і чотири Кубки Англії, Всього на його рахунку 337 матчів у синій футболці, в яких він забив 155 голів.

Нагадаємо, що цього літа з'явилася інформація про можливий перехід 35-річного форварда в лондонський клуб. Проте сам гравець спростував її.

У минулому сезоні Діді забив 5 голів у 13 матчах чемпіонату Туреччини, а також 1 раз вразив ворота суперників в чотирьох поєдинках Ліги Чемпіонів. Втім, це не допомогло його "Галатасараю" пробратися далі, ніж у чвертьфінал євротурніру. На цій стадії турецький колектив поступився "Реалу". Його контракт із клубом зі Стамбула діє до літа 2014.

Як би там не було, раніше Моурінью припускав, що крім купівлі двох футболістів Андре Шюррле і Кевіна де-Брейне, а також можливого переїзду в Лондон Уейна Руні з "МЮ" , його команда не має наміру більше робити серйозних придбань у літнє трансферне вікно. !zn

Читайте також:

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014