UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дерев'янченко і Головкін дали останні коментарі перед боєм

Боксери зосереджені на майбутньому поєдинку.

Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко (12-1, 10 КО) і казахстанський чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) дали останні коментарі перед очною зустріччю у ринзі.

"Підтримайте мого українського суперника, він дуже сильний хлопець. Це тест для нас. Цей бій – подарунок для фанів боксу. Я готовий, буде Big Drama Show", – лаконічно сказав Головкін на прес-конференції.

"Відчуваю себе добре, готовий до бою. Буду показувати все, що вмію на 100%. Буду добре рухатися, не буду пропускати його удари", – також коротко відповів своєму супернику Дерев'янченко.

Бій Головкін – Дерев'янченко за пояси IBF і IBO в середній вазі пройде 6 жовтня на арені "Madison Square Garden" у Нью-Йорку.

За інформацією ЗМІ, Головкін поповнить банківський рахунок на 15 млн доларів. Його суперник Сергій Дерев'янченко стане багатшим на 5,2 млн доларів.

Для Сергія Дерев'янченка це буде друга спроба заволодіти поясом IBF. У жовтні 2018 року українець поступився рішенням суддів Денієлю Джейкобсу.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери вважають Головкіна фаворитом бою проти Дерев'янченка.