UA / RU
Підтримати ZN.ua

Де Дзербі запропонував кандидатури для підсилення "Шахтаря"

Новий головний тренер хоче підсилити декілька позицій.

Асистент директора з футболу "Шахтаря" Карло Ніколіні розповів про можливе підсилення донецької команди після призначення на пост головного тренера італійця Роберто Де Дзербі.

"Шахтар" планував провести 2-3 трансфери. Роберто сказав, що основа у нас відмінна, але запропонував імена гравців, які підходять під його гру і поважають нашу філософію. Цікаво те, що він хоче грати, підсилити конкретні лінії. Він не прийшов сюди, щоб пропонувати дорогих гравців.

Наші цілі - молоді і досвідчені хлопці за дуже низькою ціною. Він попросив одного або двох гравців "Сассуоло". З іншого боку, він дуже цінує хлопців, які вже внесли свій вклад.

Я не можу назвати імена, але можу стверджувати, що це не Локателлі і Берарді, тому що на цих позиціях у нас вже є провідні гравці, немає сенсу вкладати гроші. Ті, про яких повідомлялося в пресі - частково чутки. Марлон нам цікавий, тому що він дуже подобається тренеру. Але "Шахтар" не купує багато футболістів.

Ми будемо оцінювати, чи відповідають гравці нашим ідеям і нашій філософії. Звичайно, нашою метою буде також купувати гравців з Італії, не тільки з Бразилії", - цитує Ніколіні Tribuna.com з посиланням на Tuttomercatoweb.

Читайте також: Колишній гравець "Шахтаря" і збірної України дав перший коментар після свого затримання за п'яне водіння

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" близький до трансферу футболіста "Бенфіки".