UA / RU
Підтримати ZN.ua

Букмекери зробили прогноз на чемпіонський бій українця Постола

Українець буде боротися за два титули чемпіона світу.

Букмекери зробили прогноз на бій українського боксера першої напівсередньої дивізіону Віктора Постола (31-2, 12 КО) і чемпіона світу за версіями WBC і WBO Хосе Раміреса (25-0, 17 КО).

На думку аналітиків, Рамірес повинен з легкістю захистити свої чемпіонські звання. Коефіцієнт на його перемогу - 1.17. На перемогу Постола - 5.00, а на нічию - 31.00.

Найбільш імовірним результатом бою вважається перемога чинного чемпіона за очками - 1.55. Дострокова перемога Раміреса - 3.40. Перемога Постола рішенням суддів і нокаутом оцінена однаково - 9.00.

Поєдинок пройде 29 серпня в Лас-Вегасі. На кону будуть стояти пояса WBC і WBO, якими володіє Рамірес. По Києву боксери вийдуть на ринг орієнтовно о 5:00 ранку 30 серпня.

Нагадаємо, спочатку боксери повинні були вийти в ринг 1 лютого в Китаї, але через коронавірус він був перенесений на 9 травня в США, куди незабаром також дістався COVID-19.

В останньому своєму поєдинку у квітні минулого року Постол впорався з французом Мохамедом Мімуном, перемігши суперника одноголосним рішенням суддів.

Читайте також: Титульний бій українця Постола офіційно підтверджений

Раніше повідомлялося про те, що Постол зустрівся з Раміресом лицем до лиця перед чемпіонським боєм.