UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бразильський футболіст розбився в ДТП у Донецьку

Нападник Майкон, який виступав останній сезон на правах оренди в маріупольському "Іллічівці", загинув в автомобільній аварії на 26-му році життя.

Футбольний клуб "Шахтар" повідомляє, що 8 лютого 2014 року бразильський нападник Майкон загинув у Донецьку в автомобільній катастрофі. Подробиці ДТП не уточнюються.

"Це був талановитий футболіст, відкритий і доброзичливий хлопець. Майкон любив життя і вмів вносити в неї позитивні і яскраві фарби. Трагічна, передчасна і безглузда смерть вирвала з наших рядів прекрасної людини. Майкону було всього 25 років", - сказано в заяві клубу.

У сезоні-2013/14 Майкон, контракт якого належав "Шахтарю", виступав на правах оренди в маріупольському "Іллічівці".

Свої виступи в українському чемпіонаті вихованець "Фламенгу" розпочав у вересні 2009 року, коли підписав контракт з луцькою "Волинню". У сезоні-2011/12 бразильський форвард став кращим бомбардиром Прем'єр-ліги, забивши разом з Євгеном Селезньовим 14 голів. Наступний чемпіонат він починав уже в складі "Шахтаря".

Втім, у команді Мірчі Луческу він не зумів закріпитися. У минулому сезоні Майкон виступав на правах оренди в "Зорі", а в нинішній чемпіонат почав у складі "Іллічівця", де був одним з лідерів атаки.

Всього в українських клубах Майкон провів 65 матчів, забивши в них 31 гол. !zn

Читайте також:

"Шахтар" і "Металіст" фінішували попереду російських команд на Об'єднаному Суперкубку

Бразильський футболіст знов не прибув у "Динамо" за сімейними обставинами

Меморіал Лобановського вперше пройде не в Києві - змагання прийме Донецьк