UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бойко зізнався, що в "Бешикташі" його поки не бачать першим номером команди

Воротар збірної України поділився враженнями про початок кар'єри в Туреччині.

Український воротар Денис Бойко розповів про свої виступи в чемпіонаті Туреччини на старті кар'єри в "Бешикташі".

"На даний момент така ситуація. Є думка головного тренера, який бачить основним голкіпером Толгу Зенгіна, і з ним потрібно рахуватися. У мене на цей рахунок своя думка, але головне моє завдання - виходити на кожне тренування і працювати, доводячи своїми діями на футбольному полі, що я не просто так прийшов у цю команду і заслуговую стати першим номером "Бешикташа".

"Думаю, він відчуває конкуренцію з мого боку - і це видно по ньому. Зенгін - капітан команди і досить-таки хороша людина. У багатьох моментах, можу сказати, він мені допомагає, ми з ним нормально спілкуємося. Але конкуренція є конкуренція. У побуті і за межами футбольного поля ми можемо бути хорошими друзями або товаришами, але на поле моє завдання бути краще, ніж він. Це стосується не тільки мене, але й інших воротарів в команді", - сказав 28-річний Бойко.

"Перший матч вийшов поганим. У пресі, наскільки я міг прочитати, не звинувачували, а висловлювали підтримку. Те ж робили і фанати клубу. Хоча, звичайно, не обійшлося і без критики, оскільки в матчах на Кубок Туреччини я допустив ряд помилок. Але приємно, що після цих ігор підійшов головний тренер і підтримав. Сказав: "Краще погано почати в новому клубі, але добре закінчити".

"Я розумію, що адаптація ще не завершена. У Туреччині все зовсім по-іншому. Тому адаптація проходить складно. Якщо чесно, думав, що все пройдет набагато швидше. Але, слава Богу, крок за кроком вливаюся в колектив, і стає трохи простіше".

Нагадаємо, Бойко отримав виклик до національної збірної України від головного тренера Михайла Фоменка на товариські матчі проти Кіпру та Уельсу, які пройдуть 24 і 28 березня відповідно.