UA / RU
Підтримати ZN.ua

Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати цілими днями

Олег Блохін після свого призначення головним тренером «Динамо» розповів, що всю ніч не спав, обмірковуючи рішення залишити збірну заради рідного клубу. Він також заявив, що з командою потрібно працювати «можливо навіть і цілими днями, щоб повернути колишню славу "Динамо"».

Новий головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін має намір напружено працювати для того, щоб повернути колишню славу клубу. Про це повідомила прес-служба клубу.

"Минула ніч була практично безсонною, оскільки Ігор Михайлович (Суркіс) подзвонив мені дуже пізно. Чому? Бо все треба було як слід обміркувати. Також важливим моментом є серйозна відповідальність, адже я знаю, що таке "Динамо". Клуб - не збірна. Тут потрібно працювати кожен день, а можливо навіть і цілодобово, щоб повернути колишню славу "Динамо", - сказав він.

"Попереду в "Динамо" важкі матчі з "Зорею", "Дніпром" і "Металістом" у чемпіонаті, а також із загребським "Динамо" в Лізі чемпіонів. Не виключено, що в першості країни може щось помінятися. Звичайно, це залежить не тільки від нас, але і від конкурентів у турнірній таблиці. Команда повинна стрепенутися. Не можемо ж ми весь час програвати з рахунком 1:4. Для київського "Динамо" це занадто", - зазначив Блохін.

- Офіційно: Блохіна призначено тренером «Динамо»


Говорячи про те, як вирішилася ситуація з його роботою у збірній України, тренер сказав: "Я розмовляв з президентом Федерації футболу України (Анатолієм Коньковим). Він увійшов у моє становище, за що я йому вдячний. Але все ж, керівництво національної збірної висловило бажання, щоб я провів в якості головного тренера ще два матчі відбору до чемпіонату світу-2014 проти збірних Молдови та Чорногорії. Ми погодили це питання з президентом "Динамо". Він також пішов мені назустріч".

Як повідомлялося, 24 вересня "Динамо" оголосило про розрив відносин з російським фахівцем Юрієм Сьоміним, який 23 грудня 2010 року підписав контракт з київським клубом строком на три з половиною роки.

Блохін очолює збірну України з 21 квітня 2011 року. Працював з національною командою також з вересня 2003 по грудень 2007 року. Під його керівництвом збірна дійшла до чвертьфіналу чемпіонату світу 2006 року і виступала на домашньому чемпіонаті Європи 2012 року.

Після 9 турів чемпіонату України "Динамо" ділить 2-3 місця з "Дніпром" і відстає від лідера "Шахтаря" на 6 очок. 23 вересня кияни вибули з Кубка України, програвши в 1/16 фіналу "Шахтарю" з рахунком 1:4. У Лізі чемпіонів "Динамо" потрапило в одну групу з французьким ПСЖ, португальським "Порту" і хорватським "Динамо". У першому матчі в групі динамівці були розгромлені в Парижі ПСЖ з рахунком 4:1. !zn

Читайте також:

Суркіс особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, розмови з екс-тренером не було

Офіційно: Юрія Сьоміна відправлено у відставку з посади тренера «Динамо»


«Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)


Ліга чемпіонів: «Динамо» розгромно програло французам 1:4 (ВІДЕО)