UA / RU
Підтримати ZN.ua

Блохін покликав Альтмана та Калитвинцева в помічники

Допомагати Олегу Блохіну в роботі з українською збірною будуть Семен Альтман та Юрій Роменський, який буде відповідати за роботу з воротарями.

Раніше повідомлялося, що О.Блохін зробив пропозицію стати своїм помічником у збірній Юрію Калитвинцеву, який виконував обов'язки тренера національної команди до 21 квітня. Той, за словами нового тренера, попросив тиждень на роздуми.

Якщо Ю.Калитвинцев все ж таки відмовиться, його місце займе Андрій Баль, який вже працював помічником О.Блохіна у збірній із 2003 по 2007 рік.

Нагадаємо, 21 квітня, на черговому засіданні виконкому ФФУ головним тренером національної збірної України було обрано О.Блохіна.

Запрошення на засідання виконкому ФФУ, на якому відбувався вибір головного тренера національної збірної країни, отримали також Ю.Калитвинцев і С.Альтман.

Відзначимо, що саме О.Блохін домігся найбільшого успіху з українською національною командою, діставшись з нею до 1/4 фіналу чемпіонату світу у 2006 році.

Перший матч, під керівництвом Блохіна, збірна Україна проведе з Узбекистаном 1 червня на київському стадіоні «Динамо». А вже 6-го - з Францією на «Донбас Арені».