UA / RU
Підтримати ZN.ua

Бій Ломаченко - Уолтерс може не відбутися

Ямайський боксер вимагає за цей поєдинок дуже великий гонорар.

Поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василем Ломаченком та екс-чемпіоном світу ямайцем Ніколасом Уолтерсом може не відбутися. Про це заявив промоутер українця Боб Арум.

"Ми все ще на зв'язку з Уолтерсом, і 11 червня - вже точна дата для наступного бою Ломаченка. Ми знайдемо іншого суперника, якщо Уолтерс не збудить свій розум. В цьому діалозі ми з ним ходимо туди-сюди, але я не можу заплатити йому стільки, скільки у мене немає. Він хоче отримати мільйон доларів, але йому буде краще спуститися на землю. Розумієте, я готовий організувати цей бій навіть з невеликими збитками, але я ще не повністю з'їхав з глузду", - підкреслив Арум в інтерв'ю ESPN.

"Ми запропонували йому такі гроші, які завдадуть нам збитки у вигляді пари сотень тисяч доларів, але я готовий зайти так далеко. Я готовий втратити цю суму, але не більше ", - сказав Арум.

Промоутер також додав, що націлений вирішити питання з Уолтерсом до кінця тижня. У той же час у нього є три потенційних резервних противника для Ломаченка, які вже схвалені з боку HBO. Але поки Арум не став називати їх імена - він все ще сподівається домовитися з Уолтерсом.

Читайте також: Ломаченко має намір стати абсолютним чемпіоном світу

Нагадаємо, наступний бій Ломаченко повинен провести 11 червня в Нью-Йорку. Українець вже веде підготовку до поєдинку.