UA / RU
Підтримати ZN.ua

Беллью схуднув на 13 кілограм заради бою з Усиком

Британець готується до поєдинку проти українця.

Британський боксер Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) заради бою з українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО) опустився з надважкої ваги у важку і вже скинув 13 кілограм.

"9 листопада на зважуванні ви побачите, як у підготовці до цього бою я зігнав більше 13 кг ваги. Але це дурниця. Це не важливо. Вага, дієта - все це не важливо. Важливий лише сам бій. Можливість стати абсолютним чемпіоном світу. Тільки це має значення", - цитує Беллью Sky Sports.

"Плювати на вагу, плювати на те, наскільки Усик хороший, плювати на всю ту нісенітницю, яку він несе. Він каже, що в рингу стає невидимим? Плювати на це. Важливо лише те, що відбудеться 10 листопада на рингу. Не важливо, як я буду виглядати на вагах. Чи будуть у мене красиві, накачані м'язи, здоровенні банки".

Бій Усик - Беллью пройде 10 листопада в Манчестері. На кону стоятимуть титули українця за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Транслювати подію в Англії буде Sky Sports, а в США – стриминговый сервіс Dazn.

Нагадаємо, Олександр Усик є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі. У фіналі Всесвітньої боксерської серії він здолав росіянина Мурата Гассієва.

Раніше Олександр Усик показав, як проходить підготовка до бою проти Беллью.