UA / RU
Підтримати ZN.ua

Арабські шейхи ПСЖ приготувалися переписати історію світового футболу

Клуб з Парижа націлився на придбання одного з найкращих гравців світу Ліонеля Мессі з "Барселони". Для цього їм необхідно заплатити космічні 250 мільйонів євро.

"Парі Сен-Жермен" і його арабські господарі готові найближчим часом придбати одного з кращих футболістів планети Ліонеля Мессі з "Барселони".

За інформацією французького видання Le Parisien, аргентинець, який має проблеми з іспанським урядом через податки, не може набрати свою оптимальну форму, тому може дійсно "з радістю" покинути країну.

При цьому керівництво ПСЖ розглядає можливість викупу Мессі за 250 мільйонів євро, яка прописана в його контракті в якості відступних.

ТАКОЖ: В "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів

Примітно, що нещодавно іспанська преса повідомляла про недалеке продовження контракту Мессі з істотним збільшенням заробітної плати зірки. Суми не називали, проте відомо, що з новим платнею Мессі стане найбільш високооплачуваним футболістом, випередивши в цьому досягненні португальця Кріштіану Роналду з "Реала".

Джерела стверджують, що у французькому гранді готові ризикнути з настільки дорогою покупкою, адже керівництво не побоюється, що Ліонель знову не зможе зіграти Златаном Ібрагимовичем, як це було кілька років тому в "Барсі".

Таким чином, у випадку, якщо трансфер відбудеться, він набагато випередить найвищий трейд у світовому футболі - перехід півзахисника Гарета Бейла з "Тоттенхема" в "Реал". Тоді, нагадаємо, в Мадриді погодилися заплатити 91 мільйон євро.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий іспанський журналіст Франсуа Гальярдо володіє інформацією про наміри Мессі покинути "Барселону" влітку 2014 року. !zn

Читайте також:

Наставника збірної Бразилії чекають в "Барселоні" після чемпіонату світу

Роналду обійшов Мессі і Рібері в "тренувальному" опитуванні від World Soccer

Мессі і Руні будуть рятувати Землю від прибульців в одній з рекламних кампаній

Ліга Чемпіонів: кривдник "Шахтаря" зіграє в 1/8 фіналу проти ПСЖ Ібрагімовича