UA / RU
Підтримати ZN.ua

Андрію Шевченку знову пророкують посаду тренера "Мілана"

Італійські ЗМІ припускають, що найближчим часом у тренерський штаб одного з найпопулярніших клубів країни увійде колишній український футболіст.

В Італії кажуть, що один з найкращих українських футболістів Андрій Шевченко може стати тренером "Мілана".

Українець сидів поруч із Романом Абрамовичем на матчі "Лаціо" - "Мілан", через що італійці зробили певні висновки. У середу екс-нападник "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко побував на матчі десятого туру чемпіонату Італії між "Лаціо" і "россонері" (1:1), повідомляє Sport Mediaset.

Італійська преса пов'язує його візит до Мілана з можливим працевлаштуванням - 37-річний українець претендує на посаду помічника головного тренера команди Массіміліано Алегрі.

Втім, про можливість призначення Шеви на почесну і відповідальну посаду повідомляла Gazzetta dello Sport в одному з аналітичних матеріалів, який було опубліковано ще в кінці минулого сезону. Тоді ім'я Шевченка називали поряд з прізвищами Дженнаро Гаттузо і Філіппо Індзагі.

Також Шевченко може зайняти аналогічну посаду у "Челсі", бо під час матчу по сусідству з ним сидів російський олігарх Роман Абрамович, який є власником лондонського клубу.

ТАКОЖ: Андрій Шевченко визначився з майбутнім - він стане футбольним тренером

На сьогоднішній день Шевченко навчається на тренерських курсах, які проводяться у Федерації футболу України - в кількох останніх інтерв'ю Шева стверджував, що лише після отримання тренерської ліцензії, він буде розглядати варіанти працевлаштування.

Нагадаємо, що у складі "Мілана" Шевченко провів сім найяскравіших років у своїй футбольній кар'єрі, ставши переможцем Ліги чемпіонів-2002, чемпіоном Італії-2003 і володарем "Золотого м'яча"-2004. !zn

Читайте також:

Андрій Шевченко не планує виступати на Олімпіаді-2016

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком

ФІФА оголосила список претендентів на Золотий м'яч

Шевченко відмовився очолити збірну України