UA / RU
Підтримати ZN.ua

Алієв повертається у "Дніпро", Коноплянка хоче піти

Швидше за все у міжсезоння в "Дніпрі" відбудуться деякі перестановки у складі.

Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв може повернутися у дніпропетровське "Дніпро", повідомив генеральний директор "синьо-біло-блакитних" Андрій Стеценко в ефірі каналу 2+2.

За словами Стеценка, головний тренер дніпропетровців Хуанде Рамос після матчу з "Металістом" зазначив, що його команді не вистачало у весняних матчах Алієва, тому, за словами гендиректора, "Дніпро" почне переговори з "Динамо".

"Алієв з задоволенням до нас повернеться, а "Динамо" з задоволенням нам його продасть. Будем вважати, що головний тренер щойно задав наші пріоритети", - зазначив Стеценко.

Нагадаємо, що Олександр Алієв вже виступав у "Дніпрі" на правах оренди, проте після закінчення терміну договору повернувся в "Динамо", де провів кілька матчів у команді Олега Блохіна.

Також iSport.ua з посиланням на УНІАН повідомив про те, що півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка має намір покинути команду.

"Я ніколи не приховував, що хочу спробувати себе на більш високому рівні. Є пропозиції? Так, є. Зараз ми збираємо всі пропозиції, думаємо, аналізуємо", - заявив Коноплянка.

Коноплянка відзначив, що "Металіст", який виграв срібні медалі чемпіонату Прем'єр-ліги і планує посилення напередодні старту у кваліфікації Ліги Чемпіонів, не цікавився його послугами.

"Скажу те саме, що і моє керівництво. Ніяких контактів не було в принципі. Ніхто ні до мене особисто, ні в клуб з Харкова не звертався. Так що, тут коментувати нічого", - зазначив футболіст.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про інтерес до Коноплянки з боку італійських і німецький клубів, а також російського "Зеніту".

Зазначимо, що "Дніпро" посів четверте місце у чемпіонаті Прем'єр-ліги України. !zn

Читайте також:

"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії

Сабо радить гравцям "Дніпра" знову віднайти психологію переможців

Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна