UA / RU
Підтримати ZN.ua

Усім капуснякам капусняк!

Минулої суботи однією з головних подій Масляної в «Експоцентрі України» стало приготування рекордного капусняку «Голосіївський».

Минулої суботи однією з головних подій Масляної в «Експоцентрі України» стало приготування рекордного капусняку «Голосіївський».

Усім, кому сподобався наш капусняк, розкриваємо його рецепт. Візьміть 150 кг квашеної капусти, додайте 150 кг свіжої, 220 кг нарізаної кубиками картоплі, 80 кг нашаткованої і пасерованої моркви, 90 кг так само обробленої цибулі, 60 кг підсмаженого борошна, 100 кг шкварок з підчеревини, 20 кг сала, перетертого з часником, 70 кг смакової приправи Maggi, 18 кг дрібно нарізаної зелені, 12 кг кореня петрушки й селери, по кілограму перцю горошком і меленого, кілограм лаврового листка плюс пуд солі. І ми вам гарантуємо: отримаєте смакоту - пальчики оближеш!