UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Пізнай себе» і... відпочинь у Єгипті

Отримувати бонуси й пільги завжди приємно. Коли ж вони стають чимось на кшталт сходинок до чудесного призу — поїздки в Єгипет, — приємніше вдвічі...

Автор: Дарина Сніцарєва

Отримувати бонуси й пільги завжди приємно. Коли ж вони стають чимось на кшталт сходинок до чудесного призу — поїздки в Єгипет, — приємніше вдвічі.

Ідея запустити спільний проект «КИЙ АВІА» і «РОДОВІД БАНКу» виникла майже півтора року тому. Практична реалізація задуманого розпочалася 3 липня 2006-го: саме цього дня стартувала бонусно-платіжна програми лояльності клієнтів «Пізнай світ».

Будь-яка людина, котра одержує ті чи інші послуги або товари, хотіла б одержувати додаткові пільги. Передовсім ішлося про знижки. У «КИЙ АВІА» уже давно існує програма лояльності «Дивосвіт», але вона — продукт виключно цього туроператора. Тому було вирішено дати клієнтам щось більше, ніж традиційні бонусно-дисконтні привілеї. Так народилася ідея програми «Пізнай світ», куди входить цілий комплекс додаткових послуг. Перший етап «пізнання» завершився знаменною подією — акцією-розіграшем турпутівки у країну пірамід.

Кожен, хто хотів узяти участь у цій акції, мав із 3 липня по 30 вересня 2006 року оформити (до речі, цілком безплатно) платіжні карти Master Card. Спеціально для «пізнайків» «РОДОВІД БАНК» розробив серію пільг із обслуговування. Зокрема більш вигідні тарифи та відкриття кредитних ліній від 250 до 5000 гривень. Зручність для клієнтів полягає в тому, що їм не треба відвідувати офіс банку для оформлення платіжної карти та кредитної лінії — все оформляють у офісах «КИЙ АВІА», де людина купує туристичні послуги. Що ж до вищезгаданих кредитних ліній, то вони видаються на весь термін дії карти, розрахований на два роки. Тобто цією кредитною лінією можна скористатися не раз і не двічі. Причому без будь-яких додаткових ходінь різними інстанціями.

Розіграш турпутівки проходив цілком відкрито, і будь-який претендент міг стати його учасником (зокрема інформацію про час і дату проведення заходу було розміщено на сайті «КИЙ АВІА»). За умовами акції, приз розігрувався серед усіх власників карти «Пізнай світ», які з 3 липня по 30 вересня 2006 р. купили у «КИЙ АВІА» турпослуги вартістю понад 2000 грн. або здійснили як мінімум у цей самий період десять трансакцій на суму від 40 грн. кожна в будь-якій торговельній мережі України.

Удача у вигляді поїздки до країни пірамід усміхнулася киянинові Костянтину Макаренку. На нього чекає авіапереліт до Хургади та назад, проживання в чотиризірковому готелі з дворазовим харчуванням, медична страховка і трансфер. Усе це пан Макаренко зможе придбати за одну гривню, попередньо вирішивши: чи їде в Єгипет самостійно на два тижні, чи бере із собою ще когось. Правда, у такому разі подорож із холодного вологого Києва в бархатне літо триватиме один тиждень.

— Програма «Пізнай світ» — серйозний проект, розрахований мінімум на три роки, — каже менеджер групи маркетингу «КИЙ АВІА» Вадим Бавенко. — І розіграш поїздки в Єгипет — перша, але далеко не остання акція, проведена в рамках цієї програми. Наступного року ми плануємо цілу низку аналогічних заходів. Нині саме думаємо про те, що це буде — розіграш путівок, цінних призів чи якісь інші сюрпризи.

Одне слово, частіше заходьте на сайт «КИЙ АВІА» — www.kiyavia.com , — щоб бути у курсі всіх новинок. Вони, як свідчить практика, тут незмінно приємні.