UA / RU
Підтримати ZN.ua

А ЩО В НАС У ЗДОРОВОМУ ТІЛІ?

Велика програма оздоровлення населення України породжує необхідність залучати до занять фізкультурою дедалі більше людей...

Автор: Володимир Васильєв

Велика програма оздоровлення населення України породжує необхідність залучати до занять фізкультурою дедалі більше людей. Однією з численних форм масової фізкультури завжди були легкоатлетичні кроси та естафети. Нині в Києві організовують естафету під девізом «У здоровому тілі — здоровий дух». Фінал цього масового заходу намічено провести 5 травня на головній столичній вулиці — Хрещатику.

У змаганнях виступлять естафетні команди учнів і студентів усіх навчальних закладів міста. Переможцям у трьох вікових групах, а також усім учасникам естафети та їхнім тренерам вручатимуться призи й сувеніри від генерального спонсора змагань — фірми, яка виробляє спортивний одяг і взуття «Asics». Вперше подібна акція проводиться для 500 навчальних закладів — шкіл, ліцеїв, гімназій, училищ, технікумів, коледжів, вузів. Відбірний конкурс пройде до 20 квітня і за його результатами буде формуватися команда кожного навчального закладу, який виступить у кваліфікаційному етапі з 23 по 27 квітня. Кращі вийдуть до фіналу. Кожний може виграти кросівки, спортивні костюми, сумки, кепки та багато іншого. Як казали ще в давні часи: усі на старт!